Welcome to THE VW CAMPER FORUM
Sign in Create Account


Not a member yet? Why not?
Guests need to register to view our forum.
It only takes a minute and is totally free!
Why not sign up today and start meeting our community.






Indicator stalk problem

Offline Huyrob

#1

LHello 
I have a 1971 lhd t2 westfalia .
My indicator/ flasher is causing problems. It has 8 wires but the brown and brown/ White have become detached. I cannot see where the original position is, can anybody help. My main beam is not working , is this the problem.
Whilst indicators work ok I can't remember if the stalk clicked for main beam, it certainly flashed main beam by pulling towards the wheel.
If the stalk switch is broken for main beam can anybody advise how I can rig a separate switch to operate the main beam, which wires to go where etc.
Thanks
Dave
Reply





Possibly Related Threads...
  interior LED problem Started by JoeDanger197
0 Replies - 307 Views
11-07-2019, 10:22 AM
Last Post: JoeDanger197
13-01-2018, 06:18 PM
Last Post: HelpwithT25
  Indicator relay Started by Newens2012
1 Replies - 354 Views
11-06-2015, 09:54 PM
Last Post: Mmalkie
04-03-2015, 08:56 PM
Last Post: nickjimbo
  T4 ongoing clutch problem Started by Quercus
0 Replies - 415 Views
28-12-2013, 05:08 PM
Last Post: Quercus



Users browsing this thread:
1 Guest(s)


Welcome To THE VW CAMPER FORUM at vwcamper.net!

Created in 2013, as a way of bringing together owners & fans of all types of VW Transporter - this is 'The VW Camper Forum'. We're the only forum to cover all models and have the largest VW Camper related account on Twitter!

VWCamper.net & 'The VW Camper Forum' are owned, operated and © Chilled Storm Limited. -- All rights reserved.
All content on this site is © (except where noted.) VWCamper.net is an independent publication and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Volkswagen or any of it's group of companies. Forum software by © MyBB